Εκτύπωση

2ο Παζάρι Βιβλίου στην Πάτρα

Πάτρα: Βιβλία από 0,50 λεπτά - Για δεύτερη χρονιά το παζάρι βιβλίου

Συνεχίζεται με σημαντική προσέλευση η εκποίηση – παζάρι βιβλίου που φιλοξενείται και φέτος στην Πάτρα, στη Veso Mare. Οι διοργανωτές του παζαριού βιβλίου επισημαίνουν:

«Πέρυσι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κέντρο ψυχαγωγίας & διασκέδασης VESO MARE την πρώτη ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ.Η πολύ θερμή υποδοχή και η ανάγκη του κοινού της Πάτρας για φθηνό βιβλίο εν μέσω της οικονομικής κρίσης, είναι η αιτία που η εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στον ίδιο χώρο.

Στην εκποίηση αυτή πωλούνται βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων με τιμή έκπτωσης τουλάχιστον 70% η και περισσότερο, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης, όπως και όλα τα σχολικά του είδη.

Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους κανόνες της έκδοσης πριν πέντε έτη και της τιμής εκποίησης.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Η διάρκεια είναι 10 έως 29 Σεπτεμβρίου 2013. Είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, της Κ. Αχαγιάς, της Κυλλήνης, του Πύργου, της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου του Αιγίου κλπ να επισκεφθούν την εκποίηση και να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους, βιβλία σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από 0.50 λεπτά.

Για λίγες ημέρες προσφέρονται 180.000 βιβλία - 100 εκδοτικών επιχειρήσεων.

Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα, βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Ένας θαυμαστός κόσμος που περιμένει να τον εξερευνήσουμε αλλά και να μας ενημερώσει για όλα τα μεγάλα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας, όπως ποιοι και πώς κατασκεύασαν την οικονομική κρίση.

Η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου για δεύτερη χρονιά στην Πάτρα.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δει κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές που εκποιούνται τα βιβλία, κάνοντας τα προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ».

πηγή: www.thebest.gr