Εκτύπωση

Η βοτανοΧώρα ταξίδεψε στην Κύπρο - Παρουσίαση

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015
Public, My Mall, Λεμεσός

«..Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για μένα. Δεν σας κρύβω πως αυτό το ταξίδι το περίμενα καιρό. Έχουν προηγηθεί, βέβαια, αμέτρητα άλλα με συνταξιδιώτες τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Θεσσαλονίκης. Κάθε ταξίδι και μια διαφορετική ιστορία, ζωγραφισμένη με πολύχρωμες μπογιές και μπόλικη φαντασία. Κάπως έτσι θα είναι και η σημερινή μας απόδραση. Θα το σκάσουμε για λίγο από την πραγματικότητα και θα γλιστρήσουμε αθόρυβα στον κόσμο του παραμυθιού..»

   

Κι όλοι, μικροί και μεγάλοι γίναμε μια παρέα. Κλείσαμε τα μάτια μας και βρεθήκαμε σε μια χώρα μακρινή, στο απέναντι βουνό απ' την Πολιτεία των πουλιών. Και συναντήσαμε τη Λεβάντα, την Μέντα, το Φασκόμηλο, τη Λουΐζα, την Μαντζουράνα, τον Ευκάλυπτο. Παίξαμε γελάσαμε, ονειρευτήκαμε και μάθαμε μυστικά..

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού κύριο Σάββα Στούππα και την Ειδική Παιδαγωγό και Ψυχολόγο κυρία Μαρία Κυριάκου για την θερμή υποδοχή και την τιμή που μού έκαναν. Κι όλους εσάς που μου δώσατε απλόχερα τόση πολλή αγάπη.

«.. Γιατί το καράβι της φαντασίας για να πλέει παντοτινά θέλει ούριο άνεμο..»

Εύη Νικολαΐδου