Εκτύπωση

Φθινοπωρινά απογεύματα με τους Αδερφούς Γκριμ

(photo via http://ouden-amiges.blogspot.gr)

«Το μαγικό κουτί των παραμυθιών»: Φθινοπωρινά απογεύματα με τους Αδερφούς Γκριμ

Από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 στις 6:30 το απόγευμα και κάθε Πέμπτη έως και τις 13 Δεκεμβρίου (εκτός της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου) στην παιδική γωνιά του ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

Το πρόγραμμα επιμελούνται οι Μαίρη Κυαμέτη, Γιούλη Βαϊοπούλου και Νίκη Χατζηαποστόλου, υπό τον συντονισμό της Ελένης Χοντολίδου (Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Το ΟΞΥΓΟΝΟ γιορτάζει τα 200 χρόνια από την πρώτη έκδοση των παραμυθιών των Αδερφών Γκριμ και οργανώνει έναν κύκλο απογευματινών αφηγήσεων λιγότερο και περισσότερο γνωστών παραμυθιών.

Μια φορά κι έναν καιρό, ακολουθώντας κρυφά δύο μεγάλους παραμυθάδες, τους αδερφούς Γκριμ, φτάσαμε στη μυστική βιβλιοθήκη ενός κάστρου. Εκεί, βασιλιάδες και υπηρέτες, μαγεμένες βασιλοπούλες και βασιλόπουλα, ζώα με ανθρώπινη λαλιά και παπούτσια στα πόδια, ξωτικά και μάγισσες έφτιαχναν μπερδεμένα μαγικά παραμύθια.

Οι ηρωίδες και οι ήρωες; Εσείς! Μέσα από δημιουργικά παιχνίδια, θα κατασκευάζουμε πλάι στα παραμύθια των αδερφών Γκριμ τις δικές μας ιστορίες, θα χειριζόμαστε χωρίς περιορισμούς τη φαντασία μας, θα την κάνουμε μαγικό φίλτρο και θα δίνουμε πνοή και χρώμα σε λευκά κομμάτια χαρτιού.

Είσοδος ελεύθερη. Η εκδήλωση διαρκεί μία ώρα.

ΟΞΥΓΟΝΟ
ΟΛΥΜΠΟΥ 81
T.K. 546 31
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T: 2310 26 00 85
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα 16.00-21.00
Τρίτη- Παρασκευή 10.00-21.00
Σάββατο 10.00-15.00

 


πηγή: www.ipolistonkosmo.gr