Εκτύπωση

ΣΕΚΒ - ΕΣΕΒΕ: 20ήμερο Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου 2013, μεταφέρεται στην Πλατεία Κοτζιά με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, παρά την διαφωνία και προσπάθεια των δύο εκδοτικών σωματείων που την διοργανώνουν, να παραμείνει η εκδήλωση στον χώρο που το κοινό την έχει γνωρίσει.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) που καλούν όλους τους Αθηναίους να την επισκεφθούν και να προμηθευτούν βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες σε χαμηλές τιμές.

Σ' ένα τεράστιο, ενιαίο για όλους τους εκδότες περίπτερο, εκτίθενται 500.000 βιβλία, περισσότερων από 150 εκδοτικών οίκων.Τα εκποιούμενα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90% οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50 λεπτά!

Το Παζάρι-Εκποίηση Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά, από 25 Ιανουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου 2013, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

πηγή: www.in.gr