Εκτύπωση

3ος Μαραθώνιος Παραμυθιού στη Χαλκηδόνα

Tα τελευταία χρόνια μικροί και μεγάλοι έχουμε σταματήσει να ονειρευόμαστε
και να ταξιδεύουμε με βάρκα την φαντασία μας...
Εμείς όμως δεν θα συμβιβαστούμε τόσο εύκολα!

 

 

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός σύλλογος Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον 3ο Μαραθώνιο Παραμυθιού. Στις 17-18-19 Μαΐου στο κτίριο του Μορφωτικού συλλόγου (πάνω από την κεντρική πλατεία Χαλκηδόνας) ο 3ος κατά σειρά Μαραθώνιος Παραμυθιού με παραμύθια από όλο τον κόσμο, από διαφόρους πολιτισμούς, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους και το κυριότερο χωρίς να σταματάμε.

Όλες τις ώρες και όλες τις μέρες θα διαβάζονται παραμύθια.. Ναι, μην αναρωτιέστε, όποια ώρα και να έρθετε θα ακούσετε ένα παραμύθι... και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί.

Παιχνίδια, μουσική και πολλά - πολλά event θα διασκεδάζουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους συνέχεια..

Ελάτε λοιπόν να ταξιδέψουμε όλοι μαζί σε μέρη μαγικά ...να κάνουμε ένα ταξίδι στα όνειρά μας... και φυσικά, τα όνειρά δεν πληρώνονται οπότε είσοδος δωρεάν.

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2391023970.

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.
Στο facebook: μέσω της εκδήλωσης "ΜαραθώνιοςΠαραμυθιού"
Αν πιστεύετε κι εσείς ότι τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και ψέμα, σας περιμένουμε όλους εκεί..

Οδηγίες για πρωτάρηδες:

Η εκδήλωση διαρκεί από την Παρασκευή 9:00 έως την Κυριακή 21:00 ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ. Σε κάθε ώρα αντιστοιχούν κάποια παραμύθια. Δεν έχετε παρά να δηλώσετε ποια ώρα μπορείτε να είστε εκεί και μεις θα σας δώσουμε τα αντίστοιχα παραμύθια.

Στην ώρα διαβάζουν δύο μαζί (εναλλάξ) κυρίως μικρά παραμυθάκια ώστε να μην κουράζεται ούτε ο αφηγητής ούτε το κοινό, Μόλις τελειώσει η ώρα ακολουθούν οι επόμενοι 2 αφηγητές.

Σε περίπτωση που έχετε δικά σας παραμύθια , θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μας να τα μοιραστείτε μαζί μας. Δεν έχετε λοιπόν απλά να δηλώσετε μέρα και ώρα.

Από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ διαβάζονται παραμύθια για παιδιά. Από τις 9:00 το βράδυ μέχρι την άλλη μέρα στις 9:00 το πρωί παραμύθια για ενήλικες.

Παραμύθια σε άλλες γλώσσες (αλβανικά, ρώσικα, βουλγάρικα κτλ) είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα!

Μπορείτε για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνεστε στον τοίχο της εκδήλωσης ή στο τηλ. του συλλόγου (23910 23970) από τις 18:00' - 21:00'


πηγή: dimosagiou.blogspot.gr