Εκτύπωση

Το Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών ξανά στη Θεσσαλονίκη

Το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο παζάρι βιβλίων των εκδοτών έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος με την συνεργασία 150 εκδοτικών οίκων θα προσφέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη έως τις 24/12/2013 χιλιάδες βιβλία σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Θα πρέπει να γνωρίζει το αναγνωστικό κοινό πως διάφορες εκδηλώσεις ιδιωτικών ή μη φορέων που διοργανώνονται στην Θεσσαλονίκη αλλά και αλλού δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο και τις εκδηλώσεις που αυτό διοργανώνει.

Οι εκδηλώσεις του Επαγγελματικού Σωματείου για το 2013 στην Θεσσαλονίκη ήταν τον μήνα Απρίλιο στο εμπορικό κέντρο ΠΛΑΤΕΙΑ στην πλατεία Αριστοτέλους και τώρα από 2 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου στην οδό Τσιμισκή στο νούμερο 18 και Κομνηνών γωνία (στο κτίριο που στέγαζε τα καταστήματα NOTOS GALLERY ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ).

Βιβλία 150 διαφορετικών εκδοτικών οίκων που η τιμή τους ξεκινάει από 50 μόλις λεπτά όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Το 60% των διαθέσιμων τίτλων έχει τιμή πώλησης κάτω από 4,5 ευρώ.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό, γιατί με παραπλανητική επικοινωνία γίνονται προσπάθειες να εμφανιστούν άλλες εκδηλώσεις ως συνέχεια των δικών μας όσον αφορά και τον αριθμό των συμμετοχών αλλά και την τιμή πώλησης των βιβλίων.

Εμείς από την δική μας μεριά θα συνεχίσουμε να κάνουμε συγκροτημένα και οργανωμένα τις εκδηλώσεις μας προσφέροντας διέξοδο πολιτισμού στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ.
Κυριακή κλειστά.

πηγή: www.esebe.gr